avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 970 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită nu am platit banca
Discuție deschisă în Executare silită

nu am platit banca

daca nu am platit banca de 4 ani,iar acum,am platit o suma,se prelungeste perioada de prescriere?adica,dupa ani,se va prescrie din nou?sau e prescrisa deja?

si inca o intrebare.pot sa cer o copie a dosarului de creditare?

multumesc.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:15, 21 Noiembrie 2010
Prin plata intreprinsa ,implicit ati recunoscut creditul si ati intrerupt termenul de prescriere debit,care este de 3 ani
Pentru lamuriri ,solicitati relatii la banca

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restante factura servicii telefonie mobila Radu Victorita Aura Nicoleta Radu Victorita Aura Nicoleta Buna,iubitul meu are o factura neplatita la orange din 2005,am primit somatii cam prin 2008 de la o firma de avocatura,am platit o parte(nici nu mai stim sigur ... (vezi toată discuția)
Prescriere factura neplatita adina1972 adina1972 Am avut o factura la cosmote pe care nu am platit-o ... au trecut 4 ani de atunci ... acum o firma de recuperari debite ma tot ameninta cu procese daca nu ... (vezi toată discuția)
Prescrierea datoriilor catre asociatia de proprietari iulianis iulianis Buna ziua, As dori o parere intr-o speta intre as. de proprietari si persoana mea. Pe scurt: avem un proces pe rol, pentru o datorie aferenta perioadei ... (vezi toată discuția)