As vrea sa stiu definitia termenului "import cu titlu profesional", folosita in legea privind inregistrarea ca producator de eee a fondului de mediu, deoarece pt o societate IT care importa 1-2 aparate pt care testeaza softul si care de obicei se re exporta sau pur si simplu raman la noi cu anii pana se termina implementarea trebuie sa ma inregistrez ca producator de eee
Da, intrati pe site-ul ANM, sectiunea deseuri si aveti la dee procedura de autorizare.Aveti postate si firmele autorizate pentru preluarea responsabilitatii.
Certificari
iuliana bogdan
buna.am o firma care se ocupa cu comert calculatoare.v-as ruga sa imi spuneti daca am nevoie de ceva certificari pentru firma,am inteles ca e nevoie de ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.