avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 772 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... deschidere succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

deschidere succesiune

tatal meu a decedat acum 2 ani casa in care locuieste si acum mama mea este construita de ei de vreo 40 de ani pe un teren de la tatal sau find si el decedat.mama a aflat acum de la primarie ca imobilul este pe numele socrului sau acesta mai are un fiu ce putem face ? la primarie sa platit impozitul pe numele tatalui meu ,mentionez ca mai am 2 frati.
Cel mai recent răspuns: Roxana alina Stancu , Avocat 15:56, 22 Noiembrie 2010
Buna ziua !
Trebuie sa initiati o actiune pentru deschiderea succesiunii tatalui in instanta.
Cu stima !
In baza documentelor care va atesta calitatea de ruda cu defunctul proprietar asupra terenului si bunului imobil,promovati actiune in instanta pentru deschiderea si dezbaterea succesiunii
partaj succesoral si iesirea din indiviziune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune anushca anushca Verisoara mea a fost casatorita 50 de ani ,locuind la tara,in casa socrilor, impreuna cu varul meu. Cand socrii au murit, varul meu a facut succesiunea dar nu ... (vezi toată discuția)
Mostenire ContSters135021 ContSters135021 Buna ziua.Eu si cu mama mea locuim intr-o casa construita de tatal meu cu autorizatiea in 1970.Este construita pe un teren intravilan de 4000mp.,are 26 ml ... (vezi toată discuția)
Succesiune adrianateo adrianateo Buna ziua! As dori sa stiu ce, cota parte are un parinte care este in viata si cei patru copii dupa decedarea mamei, cat costa sa deschizi succesiunea, cine o ... (vezi toată discuția)