avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 712 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale evacuare
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

evacuare

pentru evacuarea unei societati dintr-un spatiu inchiriat trebuie hotarare definitiva sau si irevocabila?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 21:11, 26 Februarie 2008
Atat hotararile definitive, cat si cele irevocabile pot fi puse in executare.
Dar ca sa nu fiti pusi in situatia in care hotararea definitiva favorabila dvs si pusa in executare sa fie schimbata in recurs, este de preferat ca pentru evacuarea unei societati dintr-un spatiu inchiriat trebuie ca hotararea sa fie irevocabila.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie in anulare Luoana Mihaela Luoana Mihaela Instanta de recurs pronunta o hotarare care din punctul nostru de vedere nu este corecta . Mentionez ca este o hotarare irevocabila .Pot formula o contestatie ... (vezi toată discuția)
Recurs la evacuare selfdefender selfdefender Am primit anul trecut o sentinţă de evacuare, la care acum mi-a fost respins şi apelul. După părerea mea, situaţia din realitate e exact cea din decizia ... (vezi toată discuția)
Investire cu titlu executoriu sentinta apel BogdanCatalin BogdanCatalin Buna ziua, nou pe forum, nou in problemele avocatesti. O sa mi cer scuze pentru limbaj daca nu va fi de specialitate. daca era, nu mai intram pe ... (vezi toată discuția)