avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 951 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis suspendat
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis suspendat

In data de 04-10-2010 am trecut prin Barlad.Intr-o intersectie semaforizta cu doua benzi prima banda verde intermitent la dreapta iar a doua banda inainte la culoarea verde.Prima banda era ocupata cu o masina cu platforma oprita cu avari puse.Eu ma-m incadrat pe banda a doua si am facut virajul la dreapta.Dupa ce am facut virajul la dreapta am fost oporit de politia rutiera pe motiv ca am depasit coloana de masini caz care mi-a suspendat permisul. Mentionez ca din urma mea au mai fost 3 masini .Poza atasata.
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 09:37, 23 Noiembrie 2010
Faceti plangere contraventionala in termen de 15 zile, dovediti cele spuse cu martori, (nu am inteles cine a facut poza si pe cine ajuta).
Plangerea o depuneti la judecatoria din Barlad, si este scutita de taxa de timbru.
Politia trebuie sa dovedeasca cu fotografia care este culpa dvs,conform normelor C.E.
Din cele relatate rezulta ca a trecut termenul de depunere a contestatiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Verde intermitent pierde prioritatea cand? florinnel florinnel Sunt doua masini din sens opus fiecare pe un drum cu prioritate amandoua .Exista doua benzi pentru fiecare pe directia de mers.Unul dintre ei se incadreaza pe ... (vezi toată discuția)
Circulatia intro intersectie cu semafor aditional verde intermitent dacy_sy dacy_sy sunt intro intersectie semaforizata cu 3 benzi de circulatie pe sens , pe prima banda este trasat cu sageti inainte si la dreapta,eu am intentia sa ma deplasez ... (vezi toată discuția)
Contestatie proces verbal + permis suspendat peterpant peterpant Buna, Am avut prima intalnire cu Politia Rutiera, mi-a fost suspendat permisul pe 3 luni + amenda contraventionala. Mentionez ca am permisul doar de 3 luni ... (vezi toată discuția)