avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... licenta de transport persoane
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

licenta de transport persoane

Este posibil sa transfer licenta de transport a unei firme pe o alta firma de transport? Mentionez ca firma care detine licenta va intra in lichidare.
Multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Modalitate de transmitere licente transport taxi monalisaalina monalisaalina Am rugamintea sa mi spune-ti daca exista vreo solutie in urmatoarea speta:societate are licente transport taxi. Pentru a vinde masinile cu tot cu licenta,unei ... (vezi toată discuția)
Plangere contraventionala fanut25ady fanut25ady Salutare. Am si eu o pb..., am fost oprit de catre un echipaj arr in timp ce conduceam un tir adus de cateva zile in tara si care avea nr provizorii de ... (vezi toată discuția)
Imi trebuie licenta de transport? gheorghiesi23 gheorghiesi23 Buna seara! As dorii sa imi spuneti daca imi trebuie licenta de transport la un camion de 7,5 tone inmatriculat pe mine personal(fara firma) si cu care ... (vezi toată discuția)