avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Problemele cauzate de expirarea unei Autorizatii de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Problemele cauzate de expirarea unei Autorizatii de constructie.

Buna ziua,
Am o intrebare , in legatura cu un imobil de locuinte colective.
Autorizatia de Construire a expirat in septembrie 2008 , Constructorul / beneficiarul / proeminentul vanzator nu se poate amenda pentru expirarea autorizatiei de construire?
Apropo nici Receptia imobilului nu s-a facut inca cu Primaria loc. in care s-a ridicat si nici cu cei de la Inspectia de Stat in Constructii.
Amendarea proeminentului vanzator/constructor are cumva un termen de prescriere (de ex. 2 ani)?

Cine il poate obliga-forta sa faca receptia imobilului in cauza ?

Instanta de judecata (Tribunalul) in cazul unei litigii "Prestatie Tabulara" poate obliga Primaria ca sa preseze constructorul / proeminentul vanzator (in acest caz sunt aceasi persoana) ca sa faca demersurile de receptie cu Primaria si Inspectia de Stat in Constructii?

Va multumesc anticipat.

Cu stima,
Patitul 2
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 18:42, 22 Noiembrie 2010
promovati o actiune in instanta care sa aibe ca obiect obligatia de a face.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prestatie tabulara partiala patitul 2 patitul 2 Buna ziua, Am deschis un proces de Prestatie Tabulara la \"proeminantii vanzatori\" ai unui apartament achizitionat de la dansii . ( achitat integral ... (vezi toată discuția)
Prestatie tabulara partiala patitul 2 patitul 2 Buna ziua, Am deschis un proces de Prestatie Tabulara la \"proeminantii vanzatori\" ai unui apartament achizitionat de la dansii . ( achitat integral ... (vezi toată discuția)
Prestatie tabulara patitul 2 patitul 2 Buna ziua, Am o intrebare. Daca proeminentul constructor(-i) refuza sa faca C.F. - individuala la fiacare apartament din ansamblul rezidential , atunci ... (vezi toată discuția)