avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 459 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Refuz luare in evidenta pentru impozit auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Refuz luare in evidenta pentru impozit auto

Din categoria "traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul"
Dupa cum am mai postat pe acest forum am achizitionat o masina si doresc sa o inmatriculez. Istoria este cam asa: Persoana1 e roman insa munceste si locuieste in Italia de unde a cumparat o masina. A facut demersurile necesare si masina e INMATRICULATA pe numele sau in Italia (cu asigurari si tot ce mai presupune aceasta) Cand a venit in concediu in Romania mi-a vandut masina mie . Toate bune si frumoase pana aici. Acum eu am facut actele la RAR si m-am dus la directia de taxe si impozite(sector 2 bucuresti) sa declar masina ca sa pot plati impozit pentru ea si sa obtin viza necesara inmatricularii pe fisa de inmatriculare.
Aici vine surpriza romaneasca: se pare ca doamna de la ghiseu nu vrea sa imi dea viza si sa imi ia masina in evidenta pe motivul...ca Persoana1(cea din italia care mi-a vandut masina ) trebuie sa declare masina in romania, s-o inmatriculeze si abia apoi sa mi-o vanda!!!!Cum vine asta oameni buni? pe ce considerent e obligata acea persoana sa inmatriculeze masina in romania daca el avrut sa o aiba inmatriculata in Italia si plateste acolo ce aer de platit???
Adica daca cumparam masina de la un italian
.

Alte discuții în legătură

Vw polo sub sechestru in italia Petrica Popa Petrica Popa In 31 august 2018 am Cumparat o Masina VW polo cu numere rosii provizorii de Bacau si RAR efectuat in Bacau in 30 August. Am facut toate actele necesare pentru ... (vezi toată discuția)
Nelamurire transfer auto cicibau cicibau Buna ziua. Am cumparat o masina de la cineva din alt judet eu fiind din Bucuresti. S-a oferit sa vina la bucuresti si sa aduca masina, mi-a dat actele dar ... (vezi toată discuția)
Problema inmatriculare urgent bogdan_exit bogdan_exit Salut Am cumparat de la o persoana o masina Problema e in felul urmator el a radiat masina a facut rar numere provizorii etc aceste numere au expirat azi ... (vezi toată discuția)