Va multumesc
am formulat o plangere pe care o voi depune maine
Domnule Presedinte,
Subsemnatul Chivu Adrian, domiciliat in orasul ........, str..................., legitmat cu CI seria P solicit chemarea in judecata a numitei M, domiciliata in orasul .......... str. nr........
Motivele acestei actiuni sunt urmatoarele:
In anul 2005 am intretinut relatii de natura intima cu numita M, insa aceasta a mai avut astfel de relatii, de aceeasi natura si cu alta(e)persoana, aceasta ramanand insarcinata si a dat nastere minorului Mr pe data de 21.04.2006, astfel ca in sentinta civila nr.659 din luna octombrie 2006, pronuntata de Judecatoria ..........., am fost de acord ca minorul Mr sa poarte numele de CHIVU si am fost obligat la plata unei pensii de intretinere pana la majoratul acestuia.
De la data pronuntarii sentintei mai sus mentionate si pana in prezent, am achitat fara intrerupere pensia de intretinere minorului si am avut in vedere cresterile succesive in functie de salariul minim stabilit de economie la nivel national.Totodata mentionez ca nu am avut niciodata intentia de a-mi intemeia o familie cu aceasta.
In anul 2008 m-am casatorit cu d-ra B si am facut impreuna , un set de analize medicale, pentru a vedea daca suntem apti din punct de vedere medical sa putem avea copii. In urma acestor analize medicale s-a dovedit ca sunt probleme, deoarece in anul 2002 eu am suferit de oreion, boala pe care nu am facut-o in copilarie. Pentru a putea avea copii, in urma rezultatelor analizelor medicale, ar fi trebuit sa ma supun unor interventii de natura chirurgicala si un tratament medicamentos. De aceea, impreuna cu sotia mea, am hotarat adoptia unui copil, fapt care s-a si intamplat. In prezent, suntem parintii adoptivi ai minorului Chivu C, in varsta de 7 ani, copil ce ne-a fost incredintat prin sentinta civila nr..04.2010, definitiva si irevocabila.
Chiar daca parata M stie ca sunt casatorit, ma agreseaza atat pe mine cat si pe sotia mea cu mesaje pe telefoanele mobile.
De aceea, prin prezenta cerere de chemare in judecata a numitei M, cu domiciliul mai sus mentionat, doresc reducerea la jumatate a pensiei de intretinere a minorului Chivu , conform legii incepand cu data intrarii in vigoare a sentintei civile .04.2010 , cat si efectuarea unui test de paternitate in clinici speciale sau la Institutul de Medicina Legala Mina Minovici. Solicit aceasta deoarece, in prezent, am indoieli in ceea ce priveste relatia mea de paternitate cu minorul Chivu .
Anexez acestei cereri urmatoarele documente:
-copie certificat de casatorie;
-copie a buletinului meu de analize medicale;
-copie sentinta adoptie nr. 29.04.2010;
-copie certificat de nastere a minorului Va multumesc,
va rog tare mult sa imi spuneti unde am gresit ,care sunt pasii procedurali de deschidere a unei asfel de actiuni si care sunt costurile?
va multumesc din suflet
Cel mai recent răspuns:
ContSters36411 , utilizator
19:45, 22 Noiembrie 2010