avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 388 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită contestatie la executare
Discuție deschisă în Executare silită

contestatie la executare

Buna,solicit ajutor in urmatoarea speta>#-o#-o#-o#-o se emite o somatie de plata fara a fi comunicata prin scrisoare recom.conf.art.6 alin 4 din o.g.nr.5 /2001lipsind debitorul de dreptul la aparare respectiv la a depune cerere in anulare /se investeste cu formula executorie evident fara citarea debitoarei ,i se comunica abia acum debitoarei somatia de plata investita,procesul verbal somatia executorului .Urmatorul pas ar fi contestatia la executare si suspendarea exec. pana la solut contestatiei.in cazul in care se admite contestatia se anuleaya toate actele de executare,cum atac somatia de plata propriuzisa ?daca instanta ii pune in vedere sa faca comunicarea conf. ord.5 debitoarea poate face ulterior cerere in anulare sau nu mai este in termen?sau sa cer repunerea in termen avand in vedere ca nu s/a facut comunicarea confom prevederilor legale?

Alte discuții în legătură

Urgent somatie OANA GORAN OANA GORAN dragi colegi, am urmatoarea problema: am depus cerere de investire cu formula executorie a ordonantei prin care mi se admite somatia de plata..... mai ... (vezi toată discuția)
Somatie de plata - executare luminel luminel Buna ziua! Speta este urmatoarea: Se admite cererea privind emiterea somatiei de plata, se respinge cererea in anulare formulata de debitor, se investeste ... (vezi toată discuția)
Somatie de plata - comunicare luminel luminel Buna ziua. Speta este urmatoarea: S-a admis cererea privind emiterea somatiei de plata. Se comunica debitorului prin agent procedural, care face mentiunea ca ... (vezi toată discuția)