avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1156 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... DESFIINTAREA REZOLUTIILOR PROCURORILOR
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

DESFIINTAREA REZOLUTIILOR PROCURORILOR

Judecatorul a desfiintat rezolutia NUP procurorului si pe cea a prim procurorului si a dispus trimiterea cauzei procurorului in vederea redeschiderii urmaririi penale.
INTREBARE /
Avand in vedere ca un procuror si seful acestuia prim procurorul au dat NUP tot ei sunt abilitati sa faca din nou cercetarea din vreme ce s-au pronuntat deja ?
Sau cauza trebuie trimisa parchetului tribunalului ?
Multumiri !
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 18:22, 23 Noiembrie 2010
Plangerea va fi repartizata altui procuror,decat celui care a dat prima solutie de NUP
r.gabi a scris:

Plangerea va fi repartizata altui procuror,decat celui care a dat prima solutie de NUP

Si daca acest alt procuror va da NUP, contestatia VA FI REZOLVATA TOT DE SEFUL SAU PRIM PROCURORUL CE A DAT PRIMUL NUP. Ceva nu este corect
bukinst a scris:

r.gabi a scris:

Si daca acest alt procuror va da NUP, contestatia VA FI REZOLVATA TOT DE SEFUL SAU PRIM PROCURORUL CE A DAT PRIMUL NUP. Ceva nu este corect

Nu,in aceasta situatie ,se va pronunta asupra contestatiei,ajunctul primului procuror,sau procurorul de la organul ierarhic superior al acestuia(daca nu este numit adjunctul)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie impotriva rezolutiei data de prim procuror pamina pamina buna ziua,as dori si eu sa stiu cum sa incep o contestatie impotriva rezolutiei,primite de la prim procuror Avrig,aceasta contestatie trebuie sa o fac la ... (vezi toată discuția)
Raspuns parchet dodorel62 dodorel62 Am facut o plangere la parchet pentru o persoana,acesta a trimes sesizarea mea la politie pentru cercetare,mi sa luat declaratie la politie si nu am renuntat ... (vezi toată discuția)
Plangere impotriva rezolutiei procurorului sindicalistul sindicalistul in ianuarie 2011 am primit o rezolutie de NUP. In luna martie 2012 o persoana a intrat in posesia acestei rezolutii si a formulat plangere impotriva ... (vezi toată discuția)