avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii incadrare profesor
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

incadrare profesor

Buna seara! Lucrez in invatatamant, am absolvit Liceul pedagogic in anul 1997,dupa care in 2008 am terminat si Facultatea de Management financiar contabil ,specializarea Contabilitate si informatica de gestiune.As dori sa va intreb si eu cum ar trebui sa fiu incadrata ca institutor sau profesor pentru ca sunt opiniile impartite...Multumesc anticipat !!!
Cel mai recent răspuns: elena138 , utilizator 19:57, 23 Noiembrie 2010
Conform OMECT 3235/2010 - institutor I, dupa noua lege - profesor S.
Deci eu de la 1 septembrie 2010 ar trebui sa fiu incadrata ca profesor?
Multumesc!!!
Nuuuu...!
Dupa adoptarea noii Legi a educatiei!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incadrare pe post cocaomis cocaomis buna ziua, sunt educatoare, nu am liceul pedagogic, ci liceul sanitar, dar am absolvit scoala postliceala pedagogica si facultatea de psiho-pedagogie . sunt ... (vezi toată discuția)
Incadrare profesor in invatamantul preuniversitar Am terminat Liceul pedagogic(5 ani),dupa care am absolvit Facultatea de Stiinte,sectiunea Stiinte Economice-specializarea Management si lucrez ca invatatoare ... (vezi toată discuția)
Descalificare în învãþãmânt dupã ordonanþa 3235 din 2010 februarie desdemona96 desdemona96 Lucrez în învăţământ. Am pregătire postliceal pedagogic şi facultate pedagogică. Până septembrie 2010 am fost plătită ca profesor I. Din ... (vezi toată discuția)