avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 774 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Descalificare în învãþãmânt dupã ordonanþa ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Descalificare în învãþãmânt dupã ordonanþa 3235 din 2010 februarie

Lucrez în învăţământ. Am pregătire postliceal pedagogic şi facultate pedagogică. Până septembrie 2010 am fost plătită ca profesor I. Din septembrie 2010 sunt plătită ca institutor, pierzând 250 RON lunar. În ordonanţa din 2010 februarie, postlicealul nu este considerat ca pregătire de bază. Numai cei cu liceul pedagogic şi facultate sunt încadraţi ca profesorI. Este legal? Cum ne-am interesat numai în judeţul Covasna au aplicat această ordonanţă.
Cel mai recent răspuns: elena138 , utilizator 21:10, 5 Decembrie 2010
Orice dispozitie a unui act normativ este legala, adica este izvorl de drept. Problema este mai grava pentru cei cu lic. ped si 1-2 facultati (altele decat cele cuprinse in OM 3235) si 1-2 mastere si sunt platiti ca institutori.
Legal este, imoral nu e, dar normele morale nu au sanctiuni juridice ci...morale.
Ultima modificare: Duminică, 5 Decembrie 2010
elena138, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incadrare pe post cocaomis cocaomis buna ziua, sunt educatoare, nu am liceul pedagogic, ci liceul sanitar, dar am absolvit scoala postliceala pedagogica si facultatea de psiho-pedagogie . sunt ... (vezi toată discuția)
Incadrare invatamant dalia nicoleta dalia nicoleta lucrez ca educatoare, am aboolvit colegiul pedagogic, prin urmare ministerul invatamantului mi-a acordat dreptul de a profesa apoi am absolvit facultatea de ... (vezi toată discuția)
Incadrare profesor ALINA 77 ALINA 77 Buna seara! Lucrez in invatatamant, am absolvit Liceul pedagogic in anul 1997,dupa care in 2008 am terminat si Facultatea de Management financiar contabil ... (vezi toată discuția)