eu am avut deschis un dosar pentru fals,uz de fals si inselaciune am fost gasit nevinovat dar in schimb am primit o amenda administrativa de 500 lei si 50 lei cheltuieli de judecata.Ce se intampla dak nu platesc aceasta amenda?O sa imi apara in cazier ceva dupa cele intamplate?
Daca vi s-a aplicat o amenda administrativa,nu inseamna ca sunteti in totalitate nevinovat,astfel cum afrimati.
Amenda trebuie platita,pentru a nu fie executat silit de catre Sectia Fianciara sau pentru ca in situatia in care veti apela la serviciile acestei institutii ,sa nu vi se conditioneze serviciile de care aveti nevoie,de plata amenzii
Amenda administrativa este luata in evidenta Administratiei Financiare de care apartineti si puteti fi executat silit de catre aceasta institutie.
In plus, daca aveti nevoie de certificat fiscal, de alte documente eliberate de finanate, apare mentiunea sanctiunii cu amenda administrativa pe toate ... e posibil sa va incurce in viitor.
Daca v-a fost aplicata o amenda administrativa inseamna ca sunteti vinovat.
Ceea ce credeti dvs. nu va impresiona organul de executare.
Trebuia sa contestati.
Fals in acte la banci
saria
Buna , as dori sa stiu la se s-ar putea astepta un prieten care a facut fals in acte la solicitarea unui credit, care l-a si primit si acum este cautat de ... (vezi toată discuția)