avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 809 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... fisa fiscala
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

fisa fiscala

Buna ziua!

Anul trecut am fost in somaj ...iar acum am nevoie de fisa fiscala pentru 2009, pentru un credit...de unde pot sa o iau?
Cel mai recent răspuns: hopeless1 , utilizator 16:41, 23 Noiembrie 2010
Cred ca o adeverinta de venituri de la administratia financiara pentru anul 2009 va fi mai mult decat elocventa.
L.C.
un duplicat il puteti lua de la finantele publice de unde apartineti pe baza de cerere pe anii pe care-i doriti. eu asa am facut. multa bafta!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fisa fiscala asadar27 asadar27 Buna ziua, Lucrez de 2 ani jumatate la o firma si nu am primit in nici un an fisa fiscala. Spuneti-mi cui trebuie sa ma adresez pentru a primi aceste fise ... (vezi toată discuția)
Fisa fiscala pierduta marius86ar marius86ar Buna ziua, as dori sa stiu cum pot obtine o fisa fiscala pe anul 2010 daca am pierdut-o si angajatorul refuza sa imi elibereze alta. Am nevoie de aceasta fisa ... (vezi toată discuția)
Fisa fiscala 2009 ContSters114803 ContSters114803 vreau sa fac credit prin prima casa si il iau pe socru-meu codebitor.problema e ca lui nu i s-a dat fisa fiscala pe 2009 ,a plecat anul acesta in mai de la ... (vezi toată discuția)