avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 815 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Fisa fiscala pierduta
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Fisa fiscala pierduta

Buna ziua, as dori sa stiu cum pot obtine o fisa fiscala pe anul 2010 daca am pierdut-o si angajatorul refuza sa imi elibereze alta. Am nevoie de aceasta fisa pentru un credit. Exista o baza legala care sa oblige angajatorul sa elibereze fise fiscale la cererea angajatului (daca fisa a fost pierduta, etc)?
In cazul in care nu o pot obtine de la angajator, exista o alta posibilitate de a obtine, eventual de la finante, situatia veniturilor si a impozitelor pe un anumit an sau pana in prezent?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: marius86ar , utilizator 10:41, 7 Martie 2012
Puteti obtine fisa fiscala de la administratia financiara de care apartineti.
Imi puteti oferi mai multe detalii? Are aceeasi valoare ca si cea pe care o primesc de la firma? Deoarece banca mi-a cerut fisa fiscala semnata si stampilata de firma. In plus am intrebat unele persoane care mi-au spus cum ca nu ar fi posibil sa fie scoasa de la finante.
Mai multi clienti ai nostri au scos fisa fiscala de la finante. La banca are aceeasi valoare cu stampila finantelor, ca si cu stampila angajatorului.
Va multumesc pentru raspuns, sper sa reusesc si eu. O zi buna!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fisa fiscala asadar27 asadar27 Buna ziua, Lucrez de 2 ani jumatate la o firma si nu am primit in nici un an fisa fiscala. Spuneti-mi cui trebuie sa ma adresez pentru a primi aceste fise ... (vezi toată discuția)
Fisa fiscala 2010 firescu adrian firescu adrian Am nevoie de FF pe 2010 firma la care lucrez imi spune ca nu mi-o poate da decat in luna mai. Eu am nevoie de FF, ce pot face in cazul acesta? Multumesc (vezi toată discuția)
Probleme firma acte indemnizatie marcu10 marcu10 daca in anul 2011 am lucrat pe o firma care in septembrie a fost vanduta si peste 3 luni radiata de noul patron iar eu in sept mi am facut transfer pe alta ... (vezi toată discuția)