Am nevoie de FF pe 2010 firma la care lucrez imi spune ca nu mi-o poate da decat in luna mai. Eu am nevoie de FF, ce pot face in cazul acesta?
Multumesc
Buna ziua,
fisele fiscale se depun obligatoriu la finante (de catre toti angajatorii) pana la sfarsitul lunii Februarie.Aceasta implica existenta acesteia la angajator, si eliberarea catre angajati dupa aceasta data.Faceti o cerere oficiala , inregistrata, si asteptati fie eliberarea Fisei Fiscale, sau raspuns la cerere in termen legal si actionati in functie de rezultat.
Buna,
Pai am cerut-o de 2 ori pana acum si acelasi lucru mi se spune, ca fisele fiscale pentru anul 2010 se elibereza dupa luna mai, mentionez ca firma la care lucrez are in jur de 1000 de angajati. Nu este o alta posibilitate de a intra in posesia fisei fiscale?.
Multumesc,
Fisa fiscala
asadar27
Buna ziua,
Lucrez de 2 ani jumatate la o firma si nu am primit in nici un an fisa fiscala. Spuneti-mi cui trebuie sa ma adresez pentru a primi aceste fise ... (vezi toată discuția)
Fisa fiscala
gnosy
Sunt in situatia in care mi se cere fisa fiscala pe anul trecut (2010). Eu pana la inceputul lui mai 2010 am lucrat la o firma, dupa care am cochetat cu ideea ... (vezi toată discuția)