avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 948 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... sporul de vechime se acorda la al 2 lea job?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

sporul de vechime se acorda la al 2 lea job?

Buna ziua!
Sunt angajata unei institutii bugetare,unde primesc sporul de vechime.Am al doi-lea job,ca profesor auxiliar pe o jumatate de norma.
Intrebarile mele sunt:
1.desi am dat examen in august,pentru suplinire,unde am obtinut nota 9,am fost incadrata profesor auxiliar,nu suplinitor...vreau sa stiu daca s-a procedat corect.
2.este normal sa fiu incadrata ca debutant si implicit sa nu primesc sporul de vechime in munca acumulat la serviciul de baza?
Va multumesc anticipat pentru raspunsuri,si va rog spuneti-mi concret legea care stipuleaza vechimea la al doi-lea job.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:59, 4 Decembrie 2010
Buna ziua !
Sporul de vechime se acorda in mod obligatoriu in sistemul bugetar .
Atentie insa ca , odata cu intrarea in vigoare a legii nr. 330/2009 , sporul pt vechime in munca s-a introdus in salariul de baza , facand parte integranta din acesta . In aceste conditii verificati , verificati , verificati ........:O
multumesc pentru raspuns!
ce lege certifica acest lucru?
Odata cu intrarea in vigoare a Legii nr.330/2009, in sistemul bugetar sporurile au fost incluse in salariul de baza ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salarizare absolvent studii superioare, bugetar dros dros Sunt absolvent de studii superioare, promotia 2009/2010, cu licenta, si sunt nou angajat, primul loc de munca, intr-o institutie bugetara, incepand cu luna ... (vezi toată discuția)
Legea 330 George R George R In luna dec 2009, eram incadrat ca referent specialitate debutant (600 ron). Pe langa sporul de vechimea de 10%, mai beneficiam, conform contractului colectiv ... (vezi toată discuția)
Problema pentru toti bugetarii floreadantes floreadantes buna ziua! vin cu o problema ce se interpreteaza aproape la toti bugetari din tara. sporul de vechime in general se adauga la salariu de baza,conform hg ... (vezi toată discuția)