avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Expertize judiciare şi ... Indicele de inflatie care se aplica pentru ...
Discuție deschisă în Expertize judiciare şi extrajudiciare

Indicele de inflatie care se aplica pentru reactualizarea unei sume

Care este indicele de inflatie care se aplica pentru reactualizarea unei sume ce reprezinta diferenta de pret a unei case vandute in 1984 si neachitate pana in prezent,dat fiind ca indicii de inflatie prezentati de !NS se refera doar la IPC marfuri alimentare,nealimentare si servicii. ( unde ma incadrez ca nu am gasit nici in subdiviziuni)?
Cel mai recent răspuns: sabrina05 , utilizator 08:37, 25 Noiembrie 2010
Cautati pe www.insse.ro si veti gasi ceea ce cautati.
Multumesc pentru raspuns ,dar am cautat si nu am gasit nimic concret.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indice inflatie - care se aplica ? insolvabil insolvabil La un contract civil - conncesiune - incheiat intre o UAT si o SC, care indice de inflatie se aplica: TOTAL(IPC) ? IPC Marfuri alimentare ? IPC marfuri ... (vezi toată discuția)
Valoarea ratei inflatiei in anii precedenti cristinaelena23 cristinaelena23 Buna ziua. Stie cineva cat a fost rata inflatiei pentru anii 2010, 2011,2012,2013,2014,2015? Multumesc mult. (vezi toată discuția)
Indice pret consum c/v voucherelor de vacanta ... jojo jojo Indice pret consum pentru contravaloarea voucherelor de vacanta castigate in instanta: Institutul de statistica comunica :IPC Total,IPC Marfuri alimentare,IPC ... (vezi toată discuția)