avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 501 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... se poate pensiona la limita de virsta ?
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

se poate pensiona la limita de virsta ?

Sotul meu este nascut in anul 1952 14 august. Angajat 1970 aug.- 1999 mai gr.2.Din iunie 1999 pina in prezent nu mai are grupa cind se poate pensiona.Multumesc
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 12:22, 23 Noiembrie 2010
Potrivit actualei legi,limita de varsta la 58 de ani si 6 luni.Reducerea este de 6 ani si 6 luni din 65 pentru 28 ani in grupa II-a .Din cat se va scadea potrivit noii legi,vom vedea dupa publicarea ei in M.OF.(foarte probabil tot din 65).Asadar sa mai asteptam.O zi buna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Data iesirii la pensie conform legii nr. 263/2010 sorleaadrian sorleaadrian buna! v-as ruga, pe cine poate sa ma ajute, cu un raspuns clar cand as avea dreptul sa intru la pensie conform noii legi. Sunt nascut in anul 1953 pe data de ... (vezi toată discuția)
Cand pot iesi la pensie anticipat sau pentru limita de varsta ioanapetrii ioanapetrii Sunt nascut in anul1968 ziua 6 luna10 am lucrat 14 ani in mina supteran grupa 1, 15 ani in grupa normala de lucru,plus 9luni perioada de somaj.Va rog daca se ... (vezi toată discuția)
Pensionare MUNTEAN ALEXANDRU MUNTEAN ALEXANDRU [quot]buna ziua.Ma numesc Muntean Alexandru si lucrez ca vopsitor industrial de 39 de ani si jumatate (pana in 2001 am avut grupa II de munca)..lucrez si acum ... (vezi toată discuția)