avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 194 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale cabinet kinetoterapie
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

cabinet kinetoterapie


daca am terminat facultatea de psihologie si fac un master cu specializarea kinetoterapie si recuperare, am dreptul sa imi deschid un cabinet kinetoterapie?mai trebuiesc si alte cursuri de specializare? am cursul de masaj , si o sa termin asistent balneofizioterapie? va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 13:38, 23 Noiembrie 2010
Daca va infiintati un cabinet de psihologie in conditiile Legii nr. 213/2004 privind exercitarea profesiei de psiholog, veti putea sa va desfasurati activitatea in conformitate cu ceea ce prevede aceasta lege. Aceasta activitate nu se poate desfasura sub forma unei societati comerciale. Totusi cabinetul poate functiona in paralel cu o PFA sau intreprindere individuala in conformitate cu OUG 44/2008. Pentru dovedirea calitatii profesionale trebuie sa aveti o diploma sau un certificat de absolvire a acestor cursuri. Vestea buna e ca activitatea de masaj medical si kinetoterapie intra sub incidenta aceluiasi cod CAEN 8690- Alte activitati referitoare la sanatatea umana.
Si inca un pont...daca aveti sub 30 de ani si urmati masteratul la o institutie autorizata/acreditata cheltuielile pentru infiintare sunt 0. Detalii pe site-ul:
www.onrc.ro

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot obtine calificare de kinetoterapeut doar cu masteratul in domeniu? elena_blu elena_blu Buna ziua! Sunt la masterat la kinetoterapie, dar am terminat facultatea in alt domeniu. Ultima varianta a legii kinetoterapeutilor (amendamentele din 17 ... (vezi toată discuția)
Sunt asistent maternal si am absolvit sociologia, pot deveni asistent social? mimisor31 mimisor31 Caut si eu un raspuns competent : Domnilor...sunt asistent maternal de 10 ani. Am absolvit o facultate de SOCIOLOGIE cursuri zi durata 3 ani cu licenta in ... (vezi toată discuția)
Probleme autorizare pfa - tehnician maseur monamasaj3226 monamasaj3226 Am absolvit un curs complex de masaj cu durata de 9 luni. Diplome recunoscute de Ministerul Muncii si de Ministerul Invatamantului. COR vechi 3226 - ... (vezi toată discuția)