Buna ziua, am facut o achizitie intracomunitara in luna octombrie, nefacturata de firma respectiva si la care trebuie sa ma autofacturez eu. Sunt platitoare de TVA lunar tot in urma unei achizitii intracomunitare din luna august ( am depus atunci pe langa 390 si 092 si am trecut la tva lunar). Intrebarea este urmatoarea si va rog frumos ajutorul dumneavoastra ... 390 vies se depune pana pe 15 ale lunii urmatoare unei achizitii intracomunitare sau luna de luna din momentul in care am avut prima achizitie?. Pentru achizitia de acum daca ma autofacturez in luna noiembrie, depun 390 pana pe data de 15 decembrie si atat? Mai trebuie depus ceva in afara de asta si decl 300 lunar unde trec achizitia respectiva? ( termen 25 decembrie) Multumesc din suflet.
Declaratia 390 se depune lunar pana pe 15 numai in cazul in care aveti operatiuni intracomunitare.Ce fel de achizitie ati avut pt decontul de tva-servicii,marfuri etc?
S-a cumparat o piesa pentru un utilaj folosit in productie. Deci nu depun decat 390 pana pe 15 decembrie si in decontul de tva 300 din decembrie cutprind si autofactura la achizitia respectiva. Va multumesc din inima pentru lamuriri.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Declaratia 390
ioanaep
Buna ziua,
In Noiembrie 2010 a luat fiinta societatea noastra, iar intrebarea mea este daca declaratia 390 se depune lunar sau trimestrial in cazul in care ... (vezi toată discuția)