avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... dupa 20 de ani
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

dupa 20 de ani

buna ziua domnilor avocati , am si eu o intrebare ; se poate anula un testament de care nu a stiut nimeni timp de 20 de ani ? acest testament este scris de masina si in loc de semnatura tatalui meu este o amprenta a degetului dar nu sant sigur ca este a tatalui meu care a decedat la o luna dupa incheierea acestei hartii .....cat de valabil este acest testament ?daca noi , ceilalti copii nu am stiut deexistenta lui putem acum sa atacam acest-testament?
Cel mai recent răspuns: romascanu , moderator 17:33, 23 Noiembrie 2010
daca invocati nulitatea absoluta a acelui inscris.
E nul absolut.

Daca nu este un testament autentificat la notar atunci, pentru a fi fost valabil ca testament olograf, trebuia sa fie in intregime scris, datat si semnat de mana testatorului.
Ultima modificare: Marți, 23 Noiembrie 2010
romascanu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intocmire si folosire de procura falsa leorot leorot Fratele tatalui meu este agreat total de fratele bunicii mele dinspre tata. Acest unchi de departe are anumite proprietati, destul de insemnate ca valoare. I-a ... (vezi toată discuția)
Testamentul olograf ContSters134265 ContSters134265 Rog detalii despre testamentul olograf care poate sa il faca sotului supravietuitor. Multumesc. (vezi toată discuția)
Testament andryzs andryzs Buna ziua Un testament scris de mana fara semnatura si stampila Notarului este valabil? Multumesc (vezi toată discuția)