avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1074 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Evacuare iarna
Discuție deschisă în Executare silită

Evacuare iarna

Buna seara,

Am cumparat un apartament si acum ma judec pentru contestatia la evacuare pe care mi-a facut-o paratul. Problema ca ultimul termen il am in decembrie si din cate m-am interesat nu se fac evacuari iarna decat daca:

creditorul face dovada ca, in sensul dispozitiilor legislatiei locative, el si familia sa nu au la dispozitie o locuinta corespunzatoare

sau ca debitorul si familia sa au o alta locuinta corespunzatoare in care s-ar putea muta de indata.

Eu stau cu chirie acum. Cum as putea sa mentionez ca nu am o locuinta corespunzatoare astfel incat sa il pot evacua pe parat?

Pe de alta parte, paratul este plecat de mult timp in Italia, iar in apartament nu sta decat parintii lui care nu au nici un drept locativ.

Exista vreo solutie in acest caz?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Iuliana Cermak , Avocat 10:27, 24 Noiembrie 2010
In actiunea de evacuare ati introdus in cauza si parintii paratului?

Evacuarea se va efectua "nominal"...iar daca paratul nu mai locuieste in imobil, dvs. pe cine evacuati (in situatia in care veti avea un titlu executoriu in acest sens)?


~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evacuat cu copii minori odr1 odr1 stau in chirie si am primit avertisment sa eliberez apartamentul in 45 de zile, am doi copii minori si ii cresc singur.mie greu sa gasesc alta locuinta in asa ... (vezi toată discuția)
Evacuare pe timp de iarna handsu handsu Daca exista si in Romania ,ca si in alte tari europene, moratoriu de interzicerea evacuarilor , indiferent de motive , in lunile de iarna ? (vezi toată discuția)
Executare silita cristina54 cristina54 Buna seara. Exista o lege care interzice executarea silita a unui imobil, pe perioada de iarna. Care este aceasta perioada sau se stabileste functie de ... (vezi toată discuția)