avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 824 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... cine ma poate lamuri
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

cine ma poate lamuri

M-am mutat de curand in mult asteptatul bloc anl..vreau sa va spun ca sunt ff dezamagita...pa langa conditii si de cheltuieli...Ni s-a comunicat in urma cu cateva ore citirea repartitoarelor de caldura sau energie termica cum vreti ...Ce sa va spun am ramas socata cica eu am consumat 300 de metri cubi de gaz in decurs de o luna ceea ce mi se pare aberant nici cand am stat cu chirie nu am consumat atata gaz ca sa ma incalzesc daramite acum ca nici macar nu mi-am pornit caldura in tot apartamentul doar in baie si in camera fetitelor ...iar la apa calda nu mai vb am de achitat 260 ron pentru 8 metri cubi de apa ..deci ce sa va mai spun am ramas socata pe langa faptul ca mi se pare chestia asat o aberatie...Deci va rog daca are cineva cunostinta de cauza sa ma informeze si pe mine ce as putea sa fac sau daca este cineva aici care stie cum se citesc respectivele repartitoare i-as multumi din suflet daca m-ar informa Va multumesc deocamdata
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 21:42, 23 Noiembrie 2010
nu aveti contor si apometru individual?imposibil sa consumati 300 m de gaz si 8 m.de apa sa coste 260 lei.cereti consultarea documentelor ,a facturilor.
Repartitoarele de caldura nu masoara mc de gaz, ci niste unitati calorice...ceea ce este cu totul altceva......
8 mc de apa calda nu pot costa mai mult de 75 lei.

Cred ca ati inteles gresit sau nu vi s-a spus corect ceva si v-a panicat.....
Ultima modificare: Marți, 23 Noiembrie 2010
elga50, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

219 mc apa incalzire la 2 camere!? Horatiu2011 Horatiu2011 Buna Ziua!!Poate cineva sa-mi dea un sfat,ce ar trebui sa fac in cazul in care pe lista cheltuielilor de bloc mi-au aparut 219 mc de apa folosita la incalzirea ... (vezi toată discuția)
Problema - verificarea metrologica a contoarelor larrablue larrablue Tatal meu este administrator de bloc si i s-a cerut de la primarie sa se verifice metrologic contuarele in bloc. Problema este ca multi nu sunt de acord, ... (vezi toată discuția)
Calcul apa calda & caldura pc Almaris Almaris Cum se calculeaza costul apei calde in urmatoarea situatie: Se emite factura Apa Nova pentru toata apa furnizata, se considera 20% din valoarea facturii GDF ... (vezi toată discuția)