avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1555 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... esalonare plati
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

esalonare plati

Intr-un dosar penal din 2008 unde anaf considera suma de plata 135.000 ron ( impozit pe profit , TVA si penalitati) si sesizarea politiei,pentru eveziune fiscala s-a ajuns in urma unei expertize contabile la suma de plata in cuantuum de 32600 ron.Politia spune sa mergem la procuror, dar daca se plateste suma stabilita in urma expertizei contabile nu mai e nevoie .
Firma a fost radiata in urma unei hotarari judecatoresti ramasa definitiva si irevocabila in data de 26 mai 2010, expertiza sa dispus la data de 16.07.2010 si pusa la dispozitia politiei in data de 23.09.2010.
Intrebarea mea este daca se poate face plata sumei de 32600 ron esalonat.
Daca firma a fost radiata , in urma unei hotarari judecatoresti, cum s-a putut dispune expertiza contabila?

Alte discuții în legătură

Recuperare sume bani clauze abuzive intel77 intel77 M-am judecat cu OTP BAnk 5 ani de zile pt clauze abuzive. Am castigat iar la final judecatorul a stabilit conform expertizei contabile judiciare, sa-mi fie ... (vezi toată discuția)
Ancheta penala veronique veronique Buna seara.As vrea sa ma lamuriti, daca aveti cunostinta de procedura penala, privind efectuarea unei expertize financiar contabile.In prezent, o locatara a ... (vezi toată discuția)
Plata esalonata expertiza bbdeea_26 bbdeea_26 Prin instanta am obtinut expertiza contabila la administratia blocului,pe care trebuie sa o achit eu.intrebarea mea este daca pot plat esalonat aceasta ... (vezi toată discuția)