avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1432 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Recuperare sume bani clauze abuzive
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Recuperare sume bani clauze abuzive

M-am judecat cu OTP BAnk 5 ani de zile pt clauze abuzive. Am castigat iar la final judecatorul a stabilit conform expertizei contabile judiciare, sa-mi fie restituite sumele platie in plus . De la data efectuarii expertizei si pana la ramanerea def si irevocabila a hotararii au trecut 2 ani timp in are am fost tinut sa platesc in continuare bani peste ceea ce datoram.
Am solicitat bancii restituirea sumelor platite de mine in plus dupa expertiza, dar banca infractoare mi-a zis ca mi-a restituit exact cat mi-a stabilit instanta iar diferenta de bani nu mi-i da, probabil considera donatie din partea mea.
INTREBARE: pot executa silit banca in baza contractului de imprumut pentru diferenta de bani de la expertiza si pana la ramanerea def si irevoc a hotararii sau trebuie sa deschid alt proces pt recuperarea sumei......alti ani pierduti, alte expertize contabile si tot asa. cei drept nici judecatoaea nu s-a pronuntat cum trebuie astfel incat sa oblige banca sa calculeze ea diferentele de bani pana la final.
Ultima modificare: Vineri, 10 Iulie 2015
intel77, utilizator
Da, mergeti la un executor si solicitati punerea in aplicare a hotararii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita banca sume restante intel77 intel77 Am obtinut de curand o hotarare definitiva si irevocabila impotriva unei banci pt clauze abuzive si intentionez sa execut sumele de bani stabilite prin hot ... (vezi toată discuția)
Hotarare definitiva si irevocabila lamurire dispozitiv intel77 intel77 Tocmai ce am castigat un prces cu OTP BANk pe clauze abuzive, definitiv si irevocabil. In continutul dispozitivului nu era stipulat clar care este formula de ... (vezi toată discuția)
Overdraft ciurliburli ciurliburli beneficiez de overdraft la locul de munca#-o.in caz de demisie sau concediere,pt overdraft cine e girantul la banca?daca refuz sa il achit,pe cine apeleaza ... (vezi toată discuția)