avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 977 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Hotarare definitiva si irevocabila lamurire dispozitiv
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Hotarare definitiva si irevocabila lamurire dispozitiv

Tocmai ce am castigat un prces cu OTP BANk pe clauze abuzive, definitiv si irevocabil. In continutul dispozitivului nu era stipulat clar care este formula de calcul a dobanzii la credit pe viitor. Aastfel, dupa ce hotararea a devenit def si irevoc, banca a stabilit dobanda dupa bunul sau plac. Atunci, singura cale a fost lamurirea dispozitivului ce a fost admisa, si unde s-a stabilit exact dobanda ce trebuie pusa in aplicare. Banca, nu numai ca nu a pus in aplicare dobanda stabilita prin lamurie, a facut, legal, recurs la lamurire.
Intrebarea este : Pana la solutionarea recursului privind lamurirea, este sau nu obligata sa puna in aplicare dobanda, conform lamuririi dispozitivului unei hotarari definitive si irevocabile????? PS ma judec pe vechiul Cod
Ultima modificare: Vineri, 10 Iulie 2015
intel77, utilizator
Cel mai recent răspuns: intel77 , utilizator 00:06, 18 Iulie 2015
Banca este obligata sa puna in executare hotararea data cu privire la lamurirea dispozitivului deoarece,recursul nu este suspensiv de executare in aceasta situatie.
Chiar daca la finalul lamuririi
scrie CU DREPT DE RECURS IN 15 ZILE ? ??????? Astept raspuns.
Ultima modificare: Luni, 13 Iulie 2015
intel77, utilizator
Am raspuns si am scris ca,recursul nu este suspensiv de executare.Presupun ca, acum ati inteles.

Alte discuții în legătură

Oferta otp conversie chf in ron mariuspopescuro mariuspopescuro Buna ziua, Sunt un client \"fericit\" al OTP Bank cu doua credite in CHF ( unul imobiliar si unul de nevoi personale cu ipoteca de rang 2). OTP a venit ... (vezi toată discuția)
Executare silita banca sume restante intel77 intel77 Am obtinut de curand o hotarare definitiva si irevocabila impotriva unei banci pt clauze abuzive si intentionez sa execut sumele de bani stabilite prin hot ... (vezi toată discuția)
Recuperare sume bani clauze abuzive intel77 intel77 M-am judecat cu OTP BAnk 5 ani de zile pt clauze abuzive. Am castigat iar la final judecatorul a stabilit conform expertizei contabile judiciare, sa-mi fie ... (vezi toată discuția)