Buna ziua.
Am o mare rugaminte daca puteti sa ma ajutati.
Este vorba despre un proces persoana juridica care a dat in judecata chiriasul pentru neplata chiriei de 12 luni , motiv pentru care vrem sa reliziem contractul. Procesul s-a judecat la Focsani si s-a facut apel la Galati unde cei de acolo au admis apelul si au intors dosarul inapoi spre judecare Jud.Focsani. Este corect acest circuit , nu putea sa dea Curtea de Apel Galati sentinta? Unde as putea merge mai departe cu dosarul ?
Daca ati plecat de la judecatorie, apelul s-a facut la Tribunal si din motive intemeiate si specificate in Decizie ,s-a hotarat casarea cu trimitere spre rejudecare, motiv pt care dosarul a fost trimis la instanta de fond(jud.Focsani).Recursul se Judeca, daca va fi sa se declare recurs la Curtea de Apel Galati!
Probabil s-a trimis spre rejudecare la instanta de fond. (Focsani) Dupa rejudecarea dosarului de la un anumit punct , asa cum au indicat judecatorii din Galati in motivare, daca se declara apel, dosarul va fi trimis din nou la Galati.
Cai de atac
adinutza.2008
Am un dosar pe rol - litigii de munca - drepturi banest in care eu sunt reclamantul. Pana acum am castigat de doua ori in instanta insa cealalta parte a facut ... (vezi toată discuția)