Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →
Am o mare problema: am fost asociat si administrator la un SRL, in mai 2006 am iesit din firma si ca asociat si ca administrator, primind descarcare de gestiune pentru activitatea depusa, sediul societatii era in apartamentul proprietate personala al tatalui meu, avind la baza un contract de comodat care a expirat in ianuarie 2007. Asociatul unic ramas a plecat din tara in iulie 2006, nu se mai stie nimic de el si pe adresa sediului continua sa vina toata corespondenta inclusiv somatii de plata, controale de la Fisc, Garda,etc. Tatal meu a intentat actiune pt. radierea sediului si a fost respinsa; in acest caz ce se poate face? Mentionez ca eu nu mai detin acte contabile ale firmei, nu mai stiu nimic din momentul iesirii mele din societate.
In plus mai am o intrebare: in caz ca firma are datorii la alte societati sau la Fisc eu mai sunt implicata din moment ce am iesit primind descarcare de gestiune? Va multumesc
~ final discuție ~