avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 878 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... carei instante corespund initialele ?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

carei instante corespund initialele ?

Buna ziua

Pe fisa matricola penala a tatalui meu ( fost detinut politic ) apar la numarul hotararei judecatoresti si institutia care a pronuntat-o initialele : c.m.c.. Mentionez ca hotararea are nr. 221/941 si este prima sentinta judecatoreasca pe care a primit-o tatal meu ( ca legionar ) , dar aceasta sentinta este mentionata pe fisa matricola penala din anul 1951 cand a suferit o noua condamnare .
Rugamintea mea la Dvs. este sa-mi spuneti ce institutie smnifica aceste initiale .

Multumesc
Cel mai recent răspuns: adina savopol , utilizator 23:06, 11 Decembrie 2010
Curtea Martiala a Capitalei
multumesc frumos !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

L 221/2009 lotuss lotuss Va rog sa-mi spuneti -unde se deschide proces pentru acordarea de despagubiri pe Legea 221/2009 - de unde se obtine copia unei hotariri ... (vezi toată discuția)
Legea 221/2009 sandra2 sandra2 Buna ziua , As dori sa stiu daca legea 221 emisa pe 14.06.2009 cu valabilitate 3 ani ( 14.06.2012) prin republicarea ei din 2013 (14.03.2013) si-a ... (vezi toată discuția)
Legea nr. 221/2009. valoarea maxima a despagubirilor care se pot solicita. Dan STANESCU-BELLU Dan STANESCU-BELLU Care este ultima reglementare legala privind valoarea maxima a despagubirilor care se pot solicita in conformitate cu L. nr. 221/2009 avand in vedere ca fata ... (vezi toată discuția)