avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 296 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Ce acte se depun pt.a da in judecata Univ.Spiru Haret?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Ce acte se depun pt.a da in judecata Univ.Spiru Haret?

Buna ziua. Sunt una din miile de "Licentiate" ale Univ. Spiru Haret. Dupa 3 ani de studiu si.... "cotizari", am primit o DIPLOMA ONORIFICA. ;)Un carton... fara nume, pe care scrie... promotia 2009.
Va rog sa-mi spuneti, (in afara de chitante) , ce acte trebuie sa depun.
Cu stima
Mocanu Doina
Cel mai recent răspuns: BX , utilizator 08:44, 30 Noiembrie 2010
Faci parte din echipa cu mine#-o, numai ca eu nu am diploma ci doar o adeverinta de la spiru. Am auzit la stiri despre doar un singur caz in care o salariata (era bugetara) care avea diploma de licenta de la spiru ID si in momentul in care a vrut sa participe la un concurs pentru ocuparea unui post in unitatea in care lucra de multi ani, nu a fost primita din cauza diplomei si a scandalurilor legate de spriru haret. Ulterior aceasta a dat in judecata facultatea pe baza diplomei eliberate de acestia.
Dar dvs. nu v-ati interesat daca pentru cursurile care le urmati 'facultatea' are acreditare ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Absolventa spiru hare (fac. drept) promotia 2009 CEF CEF Buna ziua, as dori sa intreb si eu la randul meu bsolventa a Univ. Spiru Haret, promotia 2009, la forma ID, ce demersuri ar trebui facute in cazul in care ... (vezi toată discuția)
Eliberare diploma de licenta de la universitatea spiru haret Nimi Nimi Buna ziua, Sunt absolvent al Facultatii de Drept si Administratie Publica din Bucuresti,specializarea Drept,din cadrul Universitatii Spiru Haret,durata ... (vezi toată discuția)
Adeverinta de licenta , spiru haret. lylymoldo lylymoldo Am promovat examenul de licenta din cadrul Univ. Spiru Haret , la forma de invatamant ID, in iulie 2009, specializarea Psihologie, am reusit in baza ... (vezi toată discuția)