avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Adeverinta de licenta , Spiru Haret.
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Adeverinta de licenta , Spiru Haret.

Am promovat examenul de licenta din cadrul Univ. Spiru Haret , la forma de invatamant ID, in iulie 2009, specializarea Psihologie, am reusit in baza adeverintei de licenta prelungita la un concurs, pe un post cu sudii superioare.
Adeverinta a fost prelungita, si in continut apare ,, valabila pana la eliberarea Diplomei de licenta", dar imi fac griji ca desi am castigat acest concurs sa nu intampin greutati la angajare.
In dosarul cu actele de inscriere la concurs am depus adeverinta in cauza.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: lylymoldo , utilizator 13:36, 28 Mai 2012
nu cred ca ar trebui sa va faceti griji. chiar daca univ nu mai este acreditata acum, atunci era. legea nu retroactiveaza.
Va multumesc, am invatat si am reusit la acest examen, ar fi nedrept sa nu fiu angajata, deoarece in dosarul pentru concurs am depus exact adeverinta prelungita, si nu a fost niciun fel de obiectie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eliberare diploma de licenta de la universitatea spiru haret Nimi Nimi Buna ziua, Sunt absolvent al Facultatii de Drept si Administratie Publica din Bucuresti,specializarea Drept,din cadrul Universitatii Spiru Haret,durata ... (vezi toată discuția)
Ce acte se depun pt.a da in judecata univ.spiru haret? MOCANU DOINA MOCANU DOINA [b]Buna ziua. Sunt una din miile de \"Licentiate\" ale Univ. Spiru Haret. Dupa 3 ani de studiu si.... \"cotizari\", am primit o DIPLOMA ONORIFICA. ;)Un ... (vezi toată discuția)
Nu pot promova in grad profesional datorita lipsei diplomei de licenta, am doar adeverinta alinus1128 alinus1128 La servici urmeaza sa fiu promovata in grad profesional si am ghinionul sa fac parte dintre cei care au terminat in anul 2009 la Univ. Spiru Haret, forma de ... (vezi toată discuția)