avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1019 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Stagiu de cotizare pentru indemnizatia de somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Stagiu de cotizare pentru indemnizatia de somaj

la ani din cartea de munca se calculeaza si concediul de maternitate cei 2 ani?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 13:42, 25 Noiembrie 2010
1. Nu confundati concediul de maternitate (sarcina si lauzie) cu CCC pana la 2 ani.
2. Perioada de CCC pana la 2 ani este perioada de cotizare (asimilata) pentru pensie si sanatate dar nu este stagiu de cotizare pentru indemnizatia de somaj.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie pt cresterea copilului ramonasoiman ramonasoiman Buna ziua, am si eu o intrebare referitor la indemnizatia pentru cresere a copilului. Eu in iulie am terminat masterul si cum nu m-am gasit un job am depus ... (vezi toată discuția)
Cine plateste indemnizatia pentru ccc? anesss anesss Buna seara, vin cu o intrebare la care nu am primit un raspuns precis, cam de nicaieri de pe unde am intrebat. Am o prietena care este angajata cu carte de ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil plus indemnizatie Emicka Emicka Buna ziua, am si eu o nelamurire si sper din suflet sa primesc raspuns la intrebare...pentru inceput sa prezint situatia: eu lucrez ca profesor pe perioada ... (vezi toată discuția)