avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 949 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... contract intre persoana juridica si persoana fizica de ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

contract intre persoana juridica si persoana fizica de web design

Buna ziua,

Va prezint o situatie, care ma depaseste din anumite puncte de vedere.
Prin luna martie 2010 am inregistrat un nume de domeniu. In luna septembrie am infiintat un SRL cu codul CAEN 7312 - "Servicii de reprezentare media".
Pagina web a fost creata de niste prieteni.
Pe la inceputul lunii noiembrie, am transferat dreptul de folosinta al domeniului de pe persoana fizica pe persoana juridica (ROTLD).
In prezent, pregatesc cererea pentru OSIM, ca sa inregistrez domeniul si logo-ul ca si marca.
Intrebarile mele sunt urmatoarele:
- trebuie sa fac vreun contract de prestari servicii (sau altul) intre persoana juridica si cei care au realizat pagina web?
- trebuie sa mai adaug vreun cod CAEN ca sa pot administra pagina ca si persoana juridica?

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Stelea Catalin , Consilier juridic 19:45, 6 Decembrie 2010
Problema postata de tine ridica o serie de intrbari de clarificare:
-Ce activitate vrei sa desfasori concret sub CAEN7312?
-Ce promovezi prin intermediul paginii web, exclusiv activitatea firmei tale?
- Persoanele care au realizat pagina de web iti mai presteaza sau iti vor mai presta vreun serviciu?

In ceea ce priveste OSIM-ul acolo vei putea inregistra exclusiv marca si Logo-ul in scopul protejarii, domeniul poti sa il inregistrezi numai la RNC.
Mai multe aspecte pot fi discutate cred eu, dupa ce se raspunde la intrebarile de mai sus.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Marca inregistrata osim vs. domeniu internet bogdan30ro bogdan30ro Am urmatoarea speta. Am inregistrat la OSIM cuvantul sa zicem \"marcamea\" acum 2 zile. Dorind sa imi fac si un site pe internet am constatat ca domeniu ... (vezi toată discuția)
Verificare exclusivitate marca di-giv di-giv Cum pot verifica daca o marca este exclusiva? (vezi toată discuția)
Domeniu .ro sa-l achizitionez ca pers. fizica sau juridica ContSters205308 ContSters205308 Buna seara doresc sa inregistrez un domeniu web, insa nu stiu care e diferenta daca i-l cumpar pe pers. fizica sau juridica. Si numele domeniului sa coincida ... (vezi toată discuția)