avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 912 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Dosar Somaj
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Dosar Somaj

Pentru a depune dosarul pentru somaj am nevoie de adeverinte de la fiecare angajator (cumuland 12 luni) privind plata contributiilor. Ce fac in situatia in care una dintre aceste firme a dat faliment? Cum pot obtine dovada platii contributiilor de catre aceasta companie?

Alte discuții în legătură

Somaj andyutza andyutza Pentru a depune dosarul pentru somaj am nevoie de adeverinte de la fiecare angajator (cumuland 12 luni) privind plata contributiilor. Ce fac in situatia in ... (vezi toată discuția)
Va rog sa-mi raspundeti popescu georgeta popescu georgeta Buna ziua, Eu sunt in situatia in care o societate a incetat cm cu mine cu art 65. Am dreptul la somaj , dar m-am lovit de neplata de catre angajator a ... (vezi toată discuția)
Adeverinta somaj perlutza perlutza Buna seara, am o intrebare referitoare la adeverinta de somaj. daca angajatorul nu stie sau a pierdut ordinele de plata cu care s-a achitat contributia ... (vezi toată discuția)