avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 913 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... somaj
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

somaj

Pentru a depune dosarul pentru somaj am nevoie de adeverinte de la fiecare angajator (cumuland 12 luni) privind plata contributiilor. Ce fac in situatia in care una dintre aceste firme a dat faliment? Cum pot obtine dovada platii contributiilor de catre aceasta companie?
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 17:30, 24 Noiembrie 2010
Luand legatura cu lichidatorul societatii ...
contactati lichidatorul judiciar al respectivei societati ca sa va elibereze acea adeverinta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar somaj andyutza andyutza Pentru a depune dosarul pentru somaj am nevoie de adeverinte de la fiecare angajator (cumuland 12 luni) privind plata contributiilor. Ce fac in situatia in ... (vezi toată discuția)
Va rog sa-mi raspundeti popescu georgeta popescu georgeta Buna ziua, Eu sunt in situatia in care o societate a incetat cm cu mine cu art 65. Am dreptul la somaj , dar m-am lovit de neplata de catre angajator a ... (vezi toată discuția)
Completare adeverinta somaj caramica_24 caramica_24 Buna ziua. Luna acesta pe 20 se termina perioada in care am stat inCCC, iar firma la care am lucrat a dat faliment si trebuie sa ma bage in somaj,dar eu la ... (vezi toată discuția)