Intr-un dosar penal ajuns in Instanta in urma rezolutiilor de NUP a procurorului ,respectiv primprocurorului , Instanta admite plangerea ,desfinteaza rezolutiile si trimite cauza procurorului in vederea inceperii urmaririi penale , cu drept de recurs ...! Intrebare :
..daca ,,experimentatii'' procurori dau NUP , iar Instanta apreciaza ca se impune inceperea urmaririi penale , de ce se retrimite acestora cauza !?....
...normal , ,,baietii destepti ''de la Procuratura pot da ordonanta de scoatere de sub urmarire penala ..!! ...Nu miroase ...,,a peste stricat..''??:O:closedtopic::foottap:
Multumesc si ...sper ca nu am deranjat ,,persoanele sensibile ''
..nu sunt atotstiutor !
Nu cred ca exista limita in folosirea semnului exclamarii (mirarii) , este ca un ,,semnal de alarma '' .
Incerc sa consider ca este un lucru bun de urmat faptul de a ne documenta , nu inseamna ca daca domeniul de activitate ne este altul , documentarea legislativa ne este ..interzisa !!
Nup-ul lasa urme?
RazvanI
In urma cu circa 13 ani am fost implicat intr-un accident de circulatie care s-a soldat cu o victima. Dosarul a fost solutionat cu NUP de catre procuratura. ... (vezi toată discuția)