avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 565 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... reaangajare din somaj
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

reaangajare din somaj

buna seara tuturor,am lucrat la o farmacie ca asistent farmacist,m-au bagat in somaj,de trei luni sunt in somaj,am gasit eu loc de munca,tot ca asistent farmacist,cu ce acte necesare trebuie sa ma prezint la itm pentru angajare si sa-mi faca patronul contract de munca ?Multumesc anticipat.=D>:D
Cel mai recent răspuns: anitaovidiu , utilizator 19:08, 24 Noiembrie 2010
Mergi la somaj prima data cu carnetul de somer si ti se spune de acolo ce ai de facut

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligatiile asistentului de farmacie Pharma88 Pharma88 buna ziua, sunt de profesie farmacist intr-o farmacie cu circuit deschis.In farmacia unde m-am angajat de cateva saptamani, o \\"studenta\\" la postliceala de ... (vezi toată discuția)
Ce documente trebuie pentru somaj si cine trebuie sa le faca? DONA OTILIA DONA OTILIA Buna ziua. As dori sa stiu in cazul meu o mama care as fi vrut sa merg la serviciul anterior dar am fost refuzata pe motiv ca firma sa restrans si nu mai sunt ... (vezi toată discuția)
Ma pot angaja ca student fara diploma de licenta in domeniul farmaceutic? Pharma88 Pharma88 Buna ziua, Problema care ma framanta este urmatoarea : cum m-as putea angaja intr-o farmacie daca am absolvit facultatea de farmacie dar nu am intrat in ... (vezi toată discuția)