avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 865 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... indemnizatie pt crestere copil
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

indemnizatie pt crestere copil

Buna seara.As vrea sa va intreb daca s-a hotarat legea pt cresterea copilului ca nu au arata nimic la stiri si m-am gandit ca poate dvs.stiti ceva.Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:59, 25 Noiembrie 2010
Deocamdata nu este nimic scris. Totul este la nivel de declaratii.
Pana nu se publica in Monitorul oficial............
Epure Roxana a scris:

Buna seara.As vrea sa va intreb daca s-a hotarat legea pt cresterea copilului ca nu au arata nimic la stiri si m-am gandit ca poate dvs.stiti ceva.Va multumesc


Legea deja exista ..insa este vorba despe noile modificari care se vor aduce acestui act normativ , modificari care sunt in faza de proiect .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adoptie interna pentru cetateni romani cu resedinta in strainatate inda019 inda019 Buna ziua, Revin cu o intrebare referitoare la noile modificari din legea adoptiilor. Va permite aceasta adoptia de copii din Romania de catre cetateni ... (vezi toată discuția)
Regulamentul cedo. anunț oficial important fãcut de cedo cu privire la declaraȚiile unilaterale. modificãri ale regulamentului. andreigrigoriu andreigrigoriu Stimați forumiști [i]care vă aflați în faza a doua a procedurilor CEDO, procedura contradictorie, mai precis în faza negocierilor cu ... (vezi toată discuția)
Vizarea decl. 101 de catre consultantul fiscal? ati ati la contribuabili mici si mijlocii , este obligatorie viza consultantului fiscal pentru del. 101?:\"> (vezi toată discuția)