avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 499 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... abuz de incredere
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

abuz de incredere

Acum un an am imprumutat o suma de bani unei persoane,cu intelegerea ca peste o luna sa-i primesc inapoi.Persoana refuza sa-mi inapoieze banii.Intentionez s-o dau in judecata.Am pe telefon mesaje in care refuza sa-si plateasca datoria,insulte ,amenintari.De asemenea,am si un martor.As vrea sa stiu daca mesajele pe telefon pot fi admise ca probe? Am nevoie de 2 marori sau e suficient unul?Ce sanse am?
Cel mai recent răspuns: alexandra7712 , utilizator 13:27, 2 Decembrie 2010
Inregistrarile convorbirilor reprezinta dovezi ,care coroborate cu alte aspecte/declaratii ,pot fi apreciate ca si probe
Imprumutul a fost realizat prin incheiere de document autentificat?
Nu am document,doar mesaje pe telefon si un martor.As avea sanse in instanta sa-mi recuperez banii?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Informatii recuperare imprumut acordat Geo_t2007 Geo_t2007 Buna dimineata. Am si eu o problema: acum aprox 3 ani am imprumutat unui var suma de 2000 de euro,fara a incheia un contract scris, cu intelegerea verbala de a ... (vezi toată discuția)
Intrebare sunshine83 sunshine83 Buna dimineatza, Am o nelamurire: in cadrul unui proces de recuperare a unei sume de bani, se poate cere instantei sa admita proba cu telefonul ?( adica au ... (vezi toată discuția)
Probe acceptate de instanta pop_maria pop_maria convorbirile telefonice sau cele pe messenger in ce masura pot fi acceptate ca probe in instanta in cazul unui divort sau..pentru stabilirea programului de ... (vezi toată discuția)