avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 731 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... raspunderea platilor internet bancking intr-o societate
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

raspunderea platilor internet bancking intr-o societate

sper sa ma puteti ajuta.... ma ocup de platile pe internet bancking in societate dar nu am semnat nimic referitor la aceasta atributiune, am gresit o plata pe care angajatorul vrea sa mi-o impute. Ce pot face?

Alte discuții în legătură

Legislatie referitoare la efectele aplicarii stampilei rotunde pe acte de cate societatile comerciale Georgeta Anghel (Rusu) Georgeta Anghel (Rusu) Rugamintea mea este sa ma ajutati cu prevederi legale din care sa reiasa efetele aplicarii stampilei rotunde pe acte de catre societatile comerciale. Am un ... (vezi toată discuția)
Am demisionat și mi se impută prețul unui curs de perfecționare achitat de angajator, curs pe care eu nu am vrut să-l fac. unde pot reclama situația? sorinsorinel43 sorinsorinel43 Buna ziua, am fost trimis de angajator la un curs de perfectionare in domeniu de o saptamina, curs achitat de angajator. Ulterior ..la circa 2 luni , am ... (vezi toată discuția)
Clauze fisa post ametist ametist Din cate stiu eu, nu este legal sa specfici in fisa de post a unui angajat la capitolul sarcini de serviciu fraza \" indeplineste orice alte atributii si ... (vezi toată discuția)