avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate cerere pentru sistarea curentului electric
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

cerere pentru sistarea curentului electric

buna,doresc sa fac o cerere catre electrica,pentru sistarea curentului electric pe o perioada de 12 luni,cum o formulez?:">ma ajutati va rog,dupa 25 de ani in strainatate se pare ca am un pic de problema cu formularile.multumesc,astept
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 06:56, 25 Noiembrie 2010
Eu cred că au formulare tipizate pe care trebuie doar să le completați. N-ar fi mai bine să modificați consumul pe perioada dorită în sensul că în loc de consumul actual estimat să solicitați înscrierea de consum estimat 0kw? După un an veți putea face altă solicitare să reveniți la consumul estimat pe care îl aveți acum.
Domnule Director

Subsemnata......................,domiciliata in.......................in calitate de consumator al soetatiii dvs,va solicit sa dispuneti incetarea furnizarii curentului electric la adresa mai sus mentionata pe o perioada determinata intre..............................,motivat de faptul ca vor fi plecata din localitate in acea perioada(sau motivul invocat de dvs)

Semnatura
data

Domnului Director al..........................
Mai nou, daca sunteti client Enel, aveti la dispozitie urmatoarea pagina de web unde va puteti face un cont de client (sa aveti langa dv. si o factura - indiferent de cand emisa - pentru cod client si cod Eneltel) si apoi puteti lansa din acest cont - pe contact - sesizarea sau reclamatia sau solicitarea dv.
Deci puteti evita sa va mai deplasati pana la sediul lor.
Tot cu acest cont la ei va puteti urmari factura, indexul, puteti sa furnizati indexul contorului pentru a fi luat in calcul la facturare - conform perioadei inscrisa in factura - si altele......

[ link extern ] /
Ultima modificare: Joi, 25 Noiembrie 2010
elga50, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O relatie facila si eleganta cu furnizorul de energie electrica - serviciul myenel elga50 elga50 [i]In aceasta sectiune ne putem ocupa si pentru a furniza utilizatorilor forumului care ne viziteaza sectiunea informatii privind serviciile pe care diferite ... (vezi toată discuția)
Apartament nelocuit, cum fac cu energia electrica? mir2006 mir2006 Buna ziua, va rog sa ma sprijiniti in urmatoarea problema: voi locui in strainatate pt cativa ani si nu doresc sa inchiriez apart. In acest caz, cum sa ... (vezi toată discuția)
Vecinul s-a racordat clandestin și consumă curent electric pe care îl plătesc eu. cum pot să recuperez sumele respective? GLODEANU GLODEANU Am o casa la tara, in care nu locuiesc(nu consum curent electric). Vecinul meu se racordeaza clandestin si consuma curent electric de la mine. Dovada: ... (vezi toată discuția)