Buna ziua! Numele meu este Flaviu, am 29 de ani. In acest an am fost diagnosticat cu scleroza multipla, forma recurent remisiva. Am si miopie forte la ochiul stang.
Ieri am fost la Cluj, la doctorul care se ocupa de cazul meu, acolo, am stat de vorba cu alti bolnavi de SM si mi-au spus ca ei iau lunar un ajutor in valoare de 234 de Ron, dar nu mi-au explicat concret despre ce este vorba.
Simt efectele acestei boli, insa la un nivel inca scazut. Lucrez, am un loc de munca bun, singura problema fiind salariul: 800 Ron
Va rog, daca imi puteti spune...... Ce facilitati pot sa am deoarece sufar de aceasta boala? (chiar si daca as obtine numai acel ajutor in valoare de 234 ar insemna mult pentru mine, deoarece dau multi bani pe: medicamente, drumuri pana la Cluj, alimente cat de cat "sanatoase")
Va multumesc!
In baza documentelor medicale care atesta afectiunea si stadiul acesteia,contactati persoanl serviciul specializat din cadrul primariei si comisia de expertiza medicala
In situatia in care concluziile expertizei atesta incadrarea in grad de handicap,in baza certificatului emis de comisia de expertiza,puteti beneficia de facilitatile L nr 448/2006