avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 539 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Ce facilitati pot sa am daca sufar de scleroza ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Ce facilitati pot sa am daca sufar de scleroza multipla?

Buna ziua! Numele meu este Flaviu, am 29 de ani. In acest an am fost diagnosticat cu scleroza multipla, forma recurent remisiva. Am si miopie forte la ochiul stang.
Ieri am fost la Cluj, la doctorul care se ocupa de cazul meu, acolo, am stat de vorba cu alti bolnavi de SM si mi-au spus ca ei iau lunar un ajutor in valoare de 234 de Ron, dar nu mi-au explicat concret despre ce este vorba.
Simt efectele acestei boli, insa la un nivel inca scazut. Lucrez, am un loc de munca bun, singura problema fiind salariul: 800 Ron
Va rog, daca imi puteti spune...... Ce facilitati pot sa am deoarece sufar de aceasta boala? (chiar si daca as obtine numai acel ajutor in valoare de 234 ar insemna mult pentru mine, deoarece dau multi bani pe: medicamente, drumuri pana la Cluj, alimente cat de cat "sanatoase")
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 13:02, 25 Noiembrie 2010
In baza documentelor medicale care atesta afectiunea si stadiul acesteia,contactati persoanl serviciul specializat din cadrul primariei si comisia de expertiza medicala
In situatia in care concluziile expertizei atesta incadrarea in grad de handicap,in baza certificatului emis de comisia de expertiza,puteti beneficia de facilitatile L nr 448/2006

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vrem să adoptăm un copil, dar eu sufăr de o afecțiune cronică. o putem face în aceste condiții? ioanabcr ioanabcr Buna seara, Va adresez urmatoarea intrebare: Suntem o familie care doreste sa adopte un copil. Din nefericire eu sunt diagnosticata cu o afectiune cronica ... (vezi toată discuția)
Pensie de boala Berindei Adriana Berindei Adriana In 2010 am fost diagnosticat cu scleroza multiplă recurent remisiva dar de cateva luni ma dimr din ce in ce mai rau Doctorul de specialitate mi-a spus sa ma ... (vezi toată discuția)
Buna seara - facilitati pentru bolnavii de leucemie LEONY2003 LEONY2003 Tocmai am fost diagnosticat cu leucemie si as vrea sa stiu ce drepturi am in aceasta situatie, mai precis, exista vreo reducere la impozite, am drept de ... (vezi toată discuția)