avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 558 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna seara - facilitati pentru bolnavii de leucemie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna seara - facilitati pentru bolnavii de leucemie

Tocmai am fost diagnosticat cu leucemie si as vrea sa stiu ce drepturi am in aceasta situatie, mai precis, exista vreo reducere la impozite, am drept de pensionare, am dreptul la vreo locuinta sociala avand in vedere ca acum stau cu chirie si datorita noului regim de viata cheltuieli cu medicamente si alte cheltuieli datorate deselor internari in spital nu prea imi mai ajung banii.Puteti va rog sa imi spuneti cui trebuie sa ma adresez si care sunt pasii pe care trebuie sa ii fac? Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 22:15, 27 Iunie 2013
Unica autoritate competenta sa analizeze situatia dvs medicala,sa analizeze documentele care atesta afectiunea si stadiul acesteia ,este comisia de expertiza medicala persoane cu handicap
Adresati cerere/contactati personal serviciul respectiv in vederea expertizarii si eventual emiterii de decizie/certificat de incadrare in grad de handicap
In baza certificatului de incadrare in grad de handicap ,puteti beneficia de facilitatile prevazute de L nr 448/2006 republicata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Epilepsie caldararucaty caldararucaty buna ziua am un copil de 8 ani si este diagnosticat cu epilepsie si intarziere psihica usoara as vrea sa stiu la ce grad de handicap se incadreaza si ce ... (vezi toată discuția)
Grad handicap electromontajtm electromontajtm Buna ziua, Din copilarie sufar de astm bronsic si multiple alergii, am aflat acum la varsta de 48 ani ca pot beneficia de un grad de handicap pentru asta si ... (vezi toată discuția)
Context medico-legal adulti tsa & certificat de handicap irina.gutanu irina.gutanu Buna seara! As avea niste intrebari despre contextul medico-legal al autismului la adulti: 1. Persoanele aflate in regim ambulatoriu pot sa fie ... (vezi toată discuția)