avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 492 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... S-a votat noua lege a pensiilor?
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

S-a votat noua lege a pensiilor?

Va rog sa-mi spuneti si mie daca s-a votat virsta de pensie la femei si barbati.Multumesc
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 14:02, 25 Noiembrie 2010
Nu se poate da un raspuns la aceasta intrebare,pana nu se va publica in M.OF. noua lege.O zi buna.

Chiar daca s-a votat intr-o anumita comisie,mai sunt etape de parcurs pana la promulgare.Asadar sa asteptam.
Ultima modificare: Vineri, 26 Noiembrie 2010
Carp Mircea, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificãri la legea nr. 19/17 martie 2000 ContSters116611 ContSters116611 Bună ziua, Legea nr. 19/17 martie 2000 prevedea în tabelul cu vîrstele standard de pensionare şi stagii minime şi complete de cotizare pentru femei şi ... (vezi toată discuția)
Pensie limita de varsta giagi giagi Buna ziua! Va rog frumos daca ma puteti ajuta sau sa-mi spuneti ce trebuie facut. Mama mea e nascuta in 24.03.1953. - in perioada 01.05.1971-30.09.1972 a ... (vezi toată discuția)
Buna ziua am 54 ani nu am loc de ... apavaloaie vasile apavaloaie vasile Buna ziua am 54 ani nu am loc de munca si locuiesc cu mama cu virsta de 85 ani bolnava care are o pensie de 1270 lei, am o intrebare, daca pot solicita un ... (vezi toată discuția)