avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 584 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Momentul dobandirii dreptului de proprietate asupra ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Momentul dobandirii dreptului de proprietate asupra actiunilor

Nu stiu daca am ales bine categoria de postare, dar ...sa vedem.
Cand se considera ca ai intrat in posesia actiunilor cumparate prin intermediul PAS? la momentul achizitionarii lor sau in momentul inregistrarii in Registrul actionarilor?

Alte discuții în legătură

Actiuni mostenite Farkas Traian Farkas Traian In urma procesului national de privatizare bunica mea a intrat in posesia unor actiuni. Aceasta a decedat si pe baza certificatelor de mostenitor ulterioare ... (vezi toată discuția)
Datorie la intretinere a fostului proprietar dragos88 dragos88 Pe scurt: In 15.05 am cumparat un apartament prin Prima Casa, iar la rugameintea fostului proprietar am acceptat sa-l las sa stea pana in data de 16.07 ( ... (vezi toată discuția)
Cum se valorifica actiunile de la o societate pe actiuni. listate sau nu pe bursa. karmazenusifengshuiu karmazenusifengshuiu Detin mai multe actiuni mai vechi la societati de care nu mai stiu foarte multe lucruri. Unele dintre ele probabil s-au dizolvat si din cate stiu n-am ce ... (vezi toată discuția)