avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1285 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amenda contraventionala
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amenda contraventionala

Buna
Am primit o amenda acum cateva zile pt ca nu aveam Talonul la mine in schimb am avut toate actele Cartea de identitate asigurare rovineta
avea dreptul sa imi deie amenda
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 03:00, 26 Noiembrie 2010
Buna ziua !
Bineinteles ca avea dreptul , de aceea v-a si incheiat p-vb de contraventie in care trebuie sa se fi specificat art. de lege pe care le-ati incalcat si sanctiunea corespunzatoare .....
Dar cea maxima
Amenda care v-a fost aplicata este perfect legala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retinere talon auto pt lipsa cvc auto mariana pop mariana pop buna seara mi-a fost retinut talonul pt o masina pe care am cumparat-o cu o ora in urma pt ca nu aveam cvc , acesta urmand sa se intocmeasca a doua ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. am primit in 21.09.2020 un pr-vb de constatare contraventie ... RCRC RCRC Buna ziua. Am primit in 21.09.2020 un pr-vb de constatare contraventie inregistrat cu data de 25.08.2020. Sanctiunea s-a aplicat in data de 13.06.2020, data la ... (vezi toată discuția)
Este legal sau comite o contravenție/ infracțiune? vis-urit vis-urit in urma divortului sotia si-a recapatat numele de fata,iar la locul de munca semneaza incontinuare acte pe numele vechi. Este legal sau nu?de la divort au ... (vezi toată discuția)