Determinarea pensiei pentru orele lucrate suplimentar conform Legii nr. 57/1974, functia sef autocoloana
la cererea de iesire la pensie limita de virsta mi s-a pretins adeverinta pentru suma de 25%salar mentionata in cartea de munca linga cea de salariu,pentru ca acel spor sa fie luat incalcul la majorarea punctului de pensie.Pentru anii 1978 pina 1984 am fost retribuit conform leg.57/1974 cu salariu plus spor de munca ne normata pentru timpul a fi prestat in medie lunara peste program normal de lucru. Onor casa de pensii refuza sa ia in calcul acele sume deorece nu repreznta lucru sistematic peste program.Paradoxul este ca pentru fosti alti colegi de luicru au beneficiat de marirea p[unctului de pensie prin luarea in calcul a acestui spor
Am o rugaminte: sa-mi spuneti ce scrie in carnetul de munca in dreptul sporului de 25% si daca acest spor a fost avut in vedere la determinarea punctajului mediu anual. Nu este legal sa vi se solicite adeverinta pentru venituri inscrise in carnetul de munca. In adeverinta este trecut sporul tot in procent de 25%, ca in carnetul de munca, sau este un alt procent?
Daca discutam despre lucrul sistematic peste program, acesta este spor cu caracter permanent. Orele suplimentare, insa, nu sunt avute in vedere la determinarea punctajului mediu anual, potrivit mentiunii de la pct. VI al anexei OUG nr. 4/2005: Nu sunt luate in calcul la stabilirea punctajului mediu anual, intrucat nu au facut parte din baza de calcul a pensiilor, conform legislatiei anterioare datei de 1 aprilie 2001:
-formele de retribuire in acord sau cu bucata, in regie ori dupa timp, pe baza de tarife sau cote procentuale;
-participarea la beneficii a oamenilor muncii din unitatile economice;
-premiile anuale si premiile acordate in cursul anului pentru realizari deosebite;
-recompensele cu caracter limitat, acordate personalului din unele sectoare de activitate;
-diurnele de deplasare si de delegare, indemnizatiile de delegare, detasare si transfer;
-drepturile de autor;
-drepturile platite potrivit dispozitiilor legale, in cazul desfacerii contractului de munca;
-al 13-lea salariu;
-alte sporuri care nu au avut caracter permanent.