avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 358 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... notificare banca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

notificare banca

nu am reusit sa platesc ultimile luni dar am platit mereu cum am putut.Acum mi a venit o notificare daca nu platesc suma de 1600 ron in termen de 10 zile calendaristice integral aceasta suma banca isi rezerva dreptul de a lua orice masura judiciara , ceea ce ma nedumereste pe mine este ca aceasta notificare are parafa din cluj napoca eu fiind din vrancea .In aceste conditii daca nu pot plati luna aceasta ce mi se poate intampla eu am platit si la o intarziere de 6 luni acum am dor 5 luni intarzire si intentionez sa mi onorez datoria dar nu pot acum ce mi se poate intampla
Cel mai recent răspuns: MONICA ROXANA Voinea , Consultant credite si finantari 23:09, 25 Noiembrie 2010
Mergeti la banca si incercati sa le explicati situatia, probabil va vor face o reesalonare ceva daca ati ramas fara serviciu sau alte venituri.
Probabil ca, banca a cesionat contractul de credit incheiat cu dvs unei firme de recuperare creante. Asa se explica locatia din care a fost transmisa notificarea catre dvs. Pentru buna regula, orice banca, al carui client intarzie la plata mai mult de 90 de zile, adica cca. 3 luni, poate trece la executarea garantiilor aduse la credit. Daca nu exista garantii reale, atunci are posibilitatea sa solicite infiintarea popririi pe venitul net al imprumutatului si/sau a codebitorilor din contractul de imprumut. Nicio banca comerciala nu va aproba o reesalonare sau rescadentare de credit care este la restanta de o buna perioada de timp, in cazul dvs 5 luni. Pentru a avea totusi o sansa la acest tip de operatiune, trebuie sa faceti dovada bunavointei, adica, sa incercati sa mai reduceti cat mai mult posibil din cuantumul datoriei restante, apoi sa prezentati documente justificative din care sa rezulte imposibilitatea sustinerii ratei actuale. Numai in acest mod, banca va poate "ajuta", aprobandu-va o rescadentare a creditului.
Succes :((

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit nevoi personale garantat cu ipoteca antze antze Parintii mei sunt garanti ipotecari la un credit de nevoi personale garantat cu ipoteca incheiat acum 3 ani. Pana in ianuarie 2009 toate ratele au fost ... (vezi toată discuția)
Credit de nevoi personale cu ipoteca ddaannbz ddaannbz Buna ziua! Am un credit de nevoi personale cu ipoteca obtinut in anul 2008.Am ajuns la un moment in care nu mai pot face fata ratelor si din acest motiv as ... (vezi toată discuția)
Executare silita Arisandy Arisandy Am contractat un credit ipotecar in 2008 la o banca, am platit 1 an de zile cite 1000 lei pe luna, iar in conditiile in care ni s-au redus sporurile din ... (vezi toată discuția)